Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2018 19:57 - Извънматералните познания - точката на съзнание и информация за аурата и нергийните тела
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 1067 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.01.2018 20:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                        понеделник, 15 януари 2018 г.

Извънматералните познания - точката на съзнание и информация за аурата и нергийните тела   Начини на възприятие:

http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.bg/2018/01/blog-post_91.html?m=0

Хората имат капацитета да възприемат различен сорт информация по 2 основни канала. Единият е тялото с неговите сетива, включително цялата какафония на мозъка, другият е един много по-сутилен и труден за достигане канал, който много трудно се разкодира и интегрира от един нормален, всекидневен човек. В голямата си част, тези нормални и всекидневни хора са просто проекции на мозъците си. Както съм ви писал в предни материали, тези така наречени ""масови Инкарнации"" са създадени и програмирани да възприемат 3Д простраството чрез телата, и социума, и да доставят на Висшият Аз заключения от базов тип, базирани на емоции достигнати в социалната среда. Абсолютно базова, но също така валидна и много нужна опитност за В.А. Основното, което се експериментира е разбира се контрол под хилядите му различни форми. Страхът е основната движеща сила. Тъпо е, че толкоз много хора, които уж разбират естеството на Играта, в същност са изпаднали в онзи вътрешен конфликт със страхът от контрол...Чоджум, тука сме за да експериментираме именно лимити и контрол :) не се страхувайте! Не изпадайте в конфликт с това, че ""светът е командван от незнам си кой"", ""искат да намалят населението"", ""масоните са най-голямото зло и кроят тайни планове"", за които на вас нищо не казват а вие се засягате, понеже се имате за специялни, и т.н :) Истинските ни Същности са разбрали в даден момент, че аджеба има места като това тук, в което можеш да експериментираш концепти за лимит и контрол, щото за тях в едно такова пространство лимити реално няма..Всичко се случва волево и основната, най-важна част от тази опитност е предварително програмирана. Не си мислете също така, че всичко е тотално програмирано, защото Играта предлага и друга форма на забавление за В.А - свободната воля на Инкарнациите. Да, Инкарнациите имат капацитета да изберат един или друг изход от нещата...Нищо от това не се нарушава там горе, така че няма от какво да се боите. Започнете да изпитвате наслада от живота на пук на всичко, щото вие сами сте си го избрали...Тази мисъл трябва да ви носи спокойствие а не обратното.

Това, което е важно в човешкото съществуване са заключенията от всички опитности, които го съставляват. Нито една борба в стил ""добро-зло"", нито една кауза, нито едно подобно нещо нямат значение след приключването на биологичният живот на тялото....въпреки, че както съм ви казвал филмът продължава отвът 3Д, но по различен начин, в зависимост как самото Същество се самоопределя, тоест както изхода, така и веригата с желязната топка са проекция на себевъзприятието :) Не си мислете, че ще бъдете личностите, които сега сте, и там.... Тази мисъл задържа съзнанието ви в една така да кажа ""не-оперативна"" точка, в една праволинейност, не си режете крилете сами. Важни са параболите и способността да се сърфира реалността без определен, закотвен коцепт за нещата, така наречената мобилност, или свобода на съзнанието. За това обаче се изисква определен стадий на еволюция, който повечето В.А изживяват с останалите си видове Инкарнации. Разбира се говорим за Едновременният модел. При другите е друго, и това ще стане тема, но не сега...

Ще си създам един псевдо термин и ще го нарека ""точка на Съзнанието"". Нека го съпоставим с по-лесният за мен испански термин ґґpunto de encajeґґ и да ви го обясня така, по-лесно ми е на еспаньол :) Терминът е въведен от наркомана Карлос Кастанеда, който в собственият си нароктичен делириум, в съчетание с разказите на определени индианци, успя в крайна сметка да проиграе информацията (която той самият въобще не е успял да интегрира заради наркотиците) не в полаза на свободата, а именно в полза на контрола, създавайки една глупава секта от слепи последователи. Много, много хора останаха с отрязани криле, заради факта, че повярваха сляпо на някой си, който не направи друго освен да им подмени рамките и веригите... Нека се върнем на термина:

Punto: точка

De: на

Encaje: от глаголът ґґencajarґґ. Съвпадам, 2 или повече елемети, които са насложени и съвпадат един с друг. Представете си сега един кръг от метал, който трябва да се синхронизира в един отделен полу-кръг като ръбовете им съвпаднат перфектно и те заизглеждат като едно, въпреки че си личи че са 2 отделни части на едно и също... Ок? В това е замисълът на самата дума, и именно базирайки се на същото, ще ви нарисувам една проста рисунка по-долу.

Това е и ""точката на съзнанието"" - мястото където самото съзнание се намира ""сега"", или мястото, от което самото съзнание възприема в този момент. Тези места могат да са различни, като всяко от тях има собствени параметри, собствено измерение и абсолютно персонализирани особености, които определят изцяло начините на сърфиране в тях. Точката на съзнание има капацитета да се движи и да ""прескача"" от едно място на друго без да е зависима от тялото и неговите процеси. При повечето хора, тя е почти винаги фиксирана, и тук ще се запитате ""къде?"" - ами в съотвеното им възприятие, което може да се случва в едно или друго пространство на реалността.... Ако повечето хора са тела с мозъци, то точката им на съзнание би се намирала изключително в 3Д, в социума, и би съвпадала със съзнанието на тялото. В случая полу гръгът е самото 3Д, а тялото с неговото собствено предпрограмирано съзнание се явява това своеобразно превозно средство насъзнанието. Металното топче (Съзнанието) би било като ""заварено"" там. Нещата са ок, но самото топче няма достъп до други полу-кръгове, където да се фиксира, закотви временно, или за по-дълго време, и да добие съответните информации като форми на съответното възприятие. Помнете, че изводите, и начинът по който те определят действията ви след тях са критично важни за отключването на нови форми на възприятие.

Моят начин на мислене е в много по-голяма степен образен и абстрактен от колкото чрез някаква реч, за това ми е трудно да обясня нещата, и съвсем скоро ще започна да скицирам тези си мисли, защото в момента аз буквално ги виждам пред себе си и мога да съм както в онази холограма, така и в тази, но да опиша с реч и думи онази холограма ми е повече от трудно. В момента не разполагам с нищо повече от 1 сгъната фактура и някакъв лист от тетрадка, за това възможно най-опростено направих тези 2 бегли рисунки, за да опиша долу горе, това за което ви говорих до сега. Снимах ги с телефона си, който е без батерия и съответно са снимани без светкавица. Кофти, но само с това разполагам в момента, а този е един от малкото моменти, в който мога да оставя за 2 часа всекидневният си живот и да седна да ви пиша, няма време за редакции, няма време за нищо друго:


        image
Както ви казах, ще приемем, че кръгчето е така наречената ""точка на съзнание"", тоест механизмът, чрез който се възприема, не го бъркайте, това не е В.А, това е прост инструмент, чрез който В.А сърфира реалностите, и до като сме в тяло. Ако го гледаме от гледна точка на информатиката, топчето би било като софтуеър, който има капацитета да се саморазвива в нови версии, и да става съвместим с различни видове машини, които са средството за превоз на съзнанието в едно или друго пространство. Това доказва, че живеем във вид виртуална реалност. Другият елемент е ""мястото"", където саматата точка на съзнанието се спира, засяда (или не), закотвя се (или не) и създава механизмите на самото цялостно възприятие. 

Ако този полу кръг е човешкото тяло, ние ще възприемаме от гледна точка на него самото, тоест като самото тяло в съответната му среда. Това тяло не е способно да възприема в 5Д пространство по нормален начин. То просто не е пригодено за това и би се разрушило, или минимум функциите му биха се нарушили необратимо. Все едно да ползвате кола за подводница... Ето ви коз към дрогата примерно. Ок, една айауаска може да ви извади ""там по другите места"", но остане ли част от точката на съзнание закотвена там, и не сте ли вие самите способни да я върнете....може да станете шизофреници. Именно това се случва с голяма част от шизофрениците, на тях им се смесват няколко реалности на веднъж, а те самите не са способни да поемат контрол, защото в повечето случаи това са базови Инкарнации или съзнания програмирани да възприемат изключително 3Д среда и концепти за реалността. МНОГО ВНИМАВАЙТЕ с наркотиците, те са основният ключ към шизофренията. Дори марихуаната може да се окаже крайно опасна за някои индивиди...

По същият начин полукръгът може да се намира в паралелни пространства...Съзнанието си има ""превозни средства"" както ви казах, и всичко се намира в едно вечно тук и сега. Ето защо и така наречените ОИТ, не са в буквалният смисъл опитности извън тялото, просто точката на съзнание се е преместила от едно в друго превозно средство. В случаят на 3Д сърфирането, тоест съществуването в нашата реалност тук и сега, това превозно средство на съзнанието е физическото тяло. Но, има едно голяяяяяямо НО.........вижте защо:
      image
Аурата...съставена от нормално 7 енергийни тела (имащи директна връзка с основните енергийни центрове на тялото, така наречените ""чакри""), всяко със съответните енергийни Двоцинци. Самата аура крие много ключове към вратичките на различните видове възприятия..За нея ще стане тема по-натам и даже ми се върти идея за курсове, щото това се вижда с просто око и малко тренировки, но основното, което има връзка с тази тема е:

- Разни псевдо духовни ""лидерчета"" използват темата за аурата за добавяне на още овци в стадото...моля ви се престанете да припадате по тия неща, избършете си задниците, вдигнете си гащите и гледайте на реалността студено, ок? Иначе ще се окажете под тотален контрол на хора, които ще ви гарантират, че ви показват някоя ваша нужда, която ще подхрани страхът от непознатото, и вашите конспиратвни съзнания ще се окажат вързани за колче...Джобовете ви съответно ще олекнат, и ако ще давате пари, то поне да бъде за нещо наистина функционално. От сега ви казвам, че механичен уред не е способен да заснеме истинската аура, камоли да покаже на някакъв екаран ""цветовете и"", все едно да снимаш директно в астрала, а който е ходил там знае, че цветовете съвсем не са такива, каквито ги възприемат физическите очи чрез мозъка.

- Всички енергийни тела имат капацитета да дават достъп до други изкривения на нашата реалност. Реалността прилича много на глава лук, многопластова е. Дизайнерите на Играта са заложили това в основите и. Все едно да играеш Call of Duтty и както си пеш, да хванеш лодка, тоест отиваш в друг вид пространство - вода, там сърфирането има други параметри, инструментите се променят, всичко е различно. Разбирате ли? Тоест точката на съзнание би съвпаднала със съответният енергиен двойник, който сам по себе си е въпросното превозно средство имащо нужното да разкодира тези параметри и да ви постави в състояние да разпознаете околната среда. 

[Но всичко това с двйниците, и кое енергийно тяло какво точно е, за какво служи, и всяко стриктно структурирано ""нещо"" не са особено полезни. Щото се сещате, че никой няма ви каже ""пииич! току що влезе в емоционалното си тяло!"". Няма такива глупости. Всяка опитност зависи от вас самите и реално нямате нужда от никакви сложни обяснения, просто да знаете, че точката ви на съзнание по принцип е създадена да бъде мобилна и може да прескача насам, натам. Строгото вкарване в дадени релси в крайна сметка води до задънени улици, щото всичко почва да придобива само една форма. Минал съм за кратко по този път и ви го казвам от опит. Примерно хората, които казват, че се занимават задълбочено с нагуализъм или с някоя индуистка практика, започват да възприемат нещата само по този начин, което само по себе си е задънена улица. Не всичко е нагуалско, нито е правилно да се използва дадена строга терминология. Там е грешката на много хора създали методи - вкарват народа в релси...а народа само това чака..]

- Да споменем астралното тяло. До като спите вие най-често използвате него, до колко осъзнат е самият този процес... не смея да кажа, но да речем, че е така. Съзнанието ви използва тази точка на съвпадане, там вие сте астралният си двойник, който е средството за сърфиране в дадената крива на реалността, тоест да речем един сън. Вие задавате формата на двойника..нито един двойник няма фиксирана форма сам по себе си, всичко зависи от това как вие се самовъзприемате. Ето защо астралните двойници обикновено са точни копия на физическите тела, просто голямата част от хората възприемат себе си именно като тялото и личността, която са във физическия живот.. Аз сърфирам във вълча форма, не защото си мисля, че съм кучеподобна животиня, не :) просто защото вълчите качества са много по-оперативни от човешките, когато правиш дадени неща, а заниманията ми с неща като ""животни на силата"" ми дадоха още няколко ъпгрейда към тази първоначална оперативност. Не говорим за смяна на съзнанието, а просто за използване на един вид инструмент с цел една или друга оперативност - факта, че самото астрално тяло няма фиксирана форма. Съзнанието ми си е едно и също без значение от формата.

- Всички енергийни тела си имат такива предпрограмирани точки на съвпадане, полукръгове, by design. Именно това съм ви нарисувал по-горе. 

Достъп до някои от енергийните тела обаче има само след определена еволюция на съзнанието. Един прос чиляк от село, в чиято мисъл има само ядене и пиене, няма как да сърфира реалността от гледна точка на 7ма чакра... Между него и една котка няма особени разлики...

""Мисията"" ни така да се изкажа, тук, е това да се изживеем като хора, нали? Ок, именно за това енергетиката на самите физически тела е програмирана мнооооого отвъд 3Д пространството, именно защото докато Съществото е в тяло и играе човешка роля, то ще или не ще, до една степен или друга, ще се себеопределя с личността на това тяло. Причината? Основното правило на едновременното инкарниране - да няма памет, и цялостното мулти-съзнание на В.А да бъде фрагментирано в хиляди отделни личности едновременно. По тази причина и Последователните намиращи се като хора сред нас, не знаят, че са такива, защото нямат памет за това какво са до като окончателно не се смени инкарнационният модел. Различни извънземни фракции изпозлват тази Планета за затвор именно по тази схема, заради инкарнационното правило за загубата на памет. Пускат дисидентите тук и готово, живеят, умират, след като умрат ги прихващат и ги пускат обратно, и така до безкрай...

Точката на съзнание обаче може да скача насам натам, защото нейното състояние и ""способности"" да скача варират при различните видове Инкарнации. Представете си, че сте програмата V-Ray. С вас могат да бъдат правени обикновенни 2Д чертежи като на един прост Аутокад, и това винаги да е само така. Ако друг по-голям експерт ви хване, може и да скицира реалии и в 3Д, и ако попаднете на някой още по-добър, вие можете да се ъпгрейднете в 3DS и да започнете да изграждате цели 3Д анимации...тоест да гнерирате 3Д холограми, като съответно бихте доминирали и всички нива под това. Именно това се случва с мен. Най-гадното от всичко, е че с времето, и със спирането на нуждата да дискутирам в личната си среда тези неща, някак начинът ми на мислене се раздвои и разтрои даже...Тоест, когато съм моята си социална, обикновенна личност, млад човек, баща, съпруг и т.н аз мисля като нормален човек и много добре обяснявам нещата, които искам да изразя, с реч. Превключа ли обаче на другата си страна става точно обратното, закотви ли се точката ми на съзнание в някое от междинните полета между 3 и 4Д, главата ми (и това се дължи на факта, че мозъка не е способен сам по себе си само като инструмент на тялото да борави с такава информация) просто ще се пръсне по някога, защото съм хем тук, хем там...Контролирам всичко на момента, защото иначе бих изглеждал и действал точно като шизофреник...Не знам как ви звучи приятели, но не е никак приятно...Хубавото при мен е, че просто съм роден така, и не ми коства усилие да го контролирам, гадното е, че се случва примерно до като съм някъде с клиенти и по някога ми се налага да възприемам от няколко реалии на веднъж, което в дадени случаи ми взема ""екстра"" концентрация..Представете си, седите и подписвате договор с клиент и в същото време ""на другият екран"" се намирате някъде си, гледайки примерно енергийната структура на нещо. Всичко това едновременно. Мисленето ми ""там"" въобще не е мислене, и то се случва по същият начин, по който съм ви описвал из части методиката на възприятие от извън тялото, когато точката на съзнание не се намира фиксирана стриктно в 3Д. Искам да кажа, че мисленето ми става до толкоз образно, че много пъти мозъкът ми дирекнто зацикля, и не мога на момента да опиша с реч това, което възприемам едновременно с нормалното 3Д.....Ето защо си давам сметка, че трябва да почна да рисувам и да скицирам или най-добре да правя 3Д анимации, което е иделаният вариант, но за него просто нямам време... Може би в по-късен етап от живота ще имам :) 

Искам да ви кажа, че при хората като мен точката на съзнание е абсолютно мобилна. Подскача където иска да бъде, по някога съвсем автоматично, без личността в която съм въплатен да знае и да го иска... При други хора, тя е повече фиксирана, при други пък е тотално закотвена изключително и само към полу кръга на тялото и неговата околна среда, тоест 3Д. От там и факта, че мнооооого народ просто не може да ги възприеме и да ги предъвче тези информации, това още веднъж доказва тезата за различните видове Инкарнации, които един така наречен Висш Аз използва за да експериментира едновременно цялата земна Игра. 

Resume: В базовата си част аурата на човешкото тяло, със съответните енергийни тела, и т.н е също толкоз изкуствено създадена и програмирана както и самото физическо тяло. Процесите в нея могат да бъдат ъпдейтвани в зависимост от типа същество, което обитава тялото. Типът съзнание е от критична важност за самата оперативност, и за самата мобилност на точката на съзнание. И без да сте ""факири"" вие можете да сърфирате през целият ""лук"" на реалността, но до колко осъзнато ще се случи това зависи само от вас. 

Още информация за аурата:

Дължейки се на факта, че докато сме тела се идентифицираме с човешките си личности, самото тяло има така наречената аура, която по себе си е съвкупност от различни видове превозни средства на съзнанието, предназначени за сърфиране в съответните части от реалността. Ето още от моята гледна точка:

Тя беше основна тема на семинара на Бакаджика във връзка с това, че енергийните двойници могат да бъдат ""разлепяни"" и ""тренирани"", тоест самото раздвижване и възможността точката на съзнание да стане много по-мобилна могат да се тренират... Yes folks. В това няма никаква духовност, просто енергетиката на самите тела го предвижда.

Аурата е съвкупност от няколко различни превозни средства, които съзнанието използва за да възприема в различни среди. На края на статията ще ги поговоря за възможността изкуственият интелект да бъде пригоден за изследване на различни видове пространства...съзнанието си го може и без технология. Тук има коз към нашата изначална не-принадлежност към 3Д средите, самите тела са създадени със съответната енергетика, тоест от самото раждане към тях има прикрепени няколко основни вида превозни средства, които на познат езотеричен език се наричат ""енердийни двойници"". Темата е АДСКИ дълта, и имам предвидено да пиша по нея подробно, но няма да е сега, за това много бегло ще ви спомена .
Аурата няма цетове, и ако го има те съвсем не са ""цветове"" като тези, които възприемат физическите очи, така че на гледачите на аури в стил Ееленко Ангелов, който едно време под псевдоним rosenkreutz поставих в доста неудобно положение в някой теми на форума на xnet, могат просто да одят да пикат и да си легат дето се вика...Аурата няма цветове като цветове. Не забравяйте, че ""цветовете"" в астрала НЕ СА същите като във физическото пространство, едно зелено тук, там въобще не е зелено...даже мога да кажа, че е зеленото е вид червено. Всяко нещо там се възприема на базата на автоматично генерирани архетипи, които се нагаждат според начина, по който съответното съзнание ги възприема. Всичко това е индивидуализирано, и реално никой нищо не може да ви гадае по ""цветовете на аурата"". Има други механизми вътре в енергийното тяло, които е възможно да се разкодират като вид диагноза за нещо. Примерно енергийни изтичания, разкъсвания, и т.н Аурите на някои хора са като дошли от Алепо..толко много са очукани! Нещата не функционират както тези мошеници се опитват да ви втълпят. По цветове не може да бъде талкувано реално нищо, защото тези машинки, които използват просто нямат капацитета да ""разчетат"" примерно информацията в емоционалното тяло? Къ тъй? Мислите ли, че е възможно? Или пък ей тъй понеже сте дали 50 кинта , технология за няма и 200 евро да ви възпроизведе информация, и на всичко отгоре да ви я сведе до някъв цвят, който можете да ""четете"", понеже някой така е казал, от вашето подсъзнание...Няма такива филми драги съселяни. Те използват страхопочитанието ви от непознатото и единственото, което се случва с вас е това, че джобовете ви олектват. 

Аурата НЕ може да бъде възприета в цялата си конфигурация, тоест НЕВЪЗМОЖНО е едновременно да бъдат видяни всичките и съставни части, тоест контурите, на това, което в определен момент се превръща в един или друг вид енергиен двойник, едно или друго енергийно тяло съответстващо по правило и предназначение на разлчни видове възприятия. Едно тяло възприема от към емоционала, друго от към ментала, трето е създадено да сърфира 3,5Д под формата на еднакъв с тялото енергиен двойник, друго пък оперира на ниво изключително 7ма чакра, то е не-развито при повечето хора, и т.н За тия неща ще ви говоря много подробно по-напред във времето.


Части от аурата и определени нейни конфигурации могат да се виждат с просто око, има изградена методика за това, и това беше една от основните теми на семинара в Ямбол. 100% от хората имат капацитет да бъдат научени да я възприемат визуално с физическите си очи. Могат да се отчетат визуално други признаци, не цветове, като изтичания, разкъсвания по самите енергийни тела дължащи се на травми, и много други интересни неща.

Аурата не е нещо статично, което ей така видите ли си седи и си светка :) По-долу има линк към едно видео, наблюдавайте човека от видеото и може би ще си дадете сметка какво ви казвам. Не го гледайте директно него, гледайте все едно наблюдавате на 2 педи от тялото му с периферното зрение, забележете какво се случва в периферията му... 

Периферното зрение и слуха....Директният поглед над нещо води до анализиране и прави директна връзка с най-големият враг на екстрасензорното възприятие - мозъкът. Инструментът програмиран за сърфиране в социума, това което ни прави хора. Периферното зрение тренирано по определен начин, и частично слухът, крият ""хакерски"" метод, ключ към други форми на възприятие. Помнете, че няма нужда човек да е заспал за да има ОИТ...съвсем не уважаеми приятели. То не е никакво ""извън"", просто е преместване на вниманието и точката на съзнание. Номерът е вниманието....Вниманието е вратата към по-голяма оперативност на точката на съзнание. 

Да се научиш да виждаш аурата е много добра тренировка към следващото цялостно знание за това как чрез тялото си можем да възприемаме директно енергията като информация...Това е ключ към този особен вид възприемане на околната среда, за който ви говоря в повечето си статии. Това е вид универсален език, който повечето Същности там вън използват и разбират. Има изградена определена методика, която може да се използва за тренировки и е начален стадий към много по-комплексни начини на възприятие. Единственият човек в света, според мен, който е успял да развие такава тренировъчна методика, която прераства в терапевтичен метод за лечение е кубинският Доктор по медицина от колегията на Хавана-Куба, Кристиян Саладо, който е световен експерт обучен от правителството на Куба по програма целяща създаването на нов вид алтернативна медицина. Същият този човек е и университетски преподавател по китайска медицина и признат експерт по източни енергийни практики. Слиза от държавното ниво по собствено желание и от години живее в Испания. Кристиян Саладо е мой личен приятел, с който поддържам много близки отношения, и гарантирам, че неговата методика е единствена по рода си в света. От него са се учили на нагуализъм някой така наречени ""големи нагуали"" :) Няма да цитирам имена, но са познати в световната литература. Метода Тенсергетика е 5700% оперативен, но самата му структура, и ви говоря като човек, на който е споделено основното ""защо"" зад метода, е направена така, че автоматично да изхвърля хора, които нямат нужната естествена способност за тези неща. Освен това Кристиян има много в предвид опасностите, които крият за личността тези практики, и от гледна точна на факта, че са адски директни и оперативни има изградени ""защити"" вътре в самият метод, които филтрират по-голямата част от хора. Пример за това е, че всичко е структурирано в рангове, курсове и практически изпити, има големи групи в яху, с които се водят практики всяка вечер в определен част на ранната сутрин, когато останалите спят, самото обучение е много скъпо. Самата методика просто кара хората сами да се отказват в даден момент. Ето защо Доктор Саладо се възхищава особено много на българите. Имали сме много анектоди и паранорламни случвания заедно както в 3Д пред много хора, така и в изменнео състояние на съзнанието в общи астрални опитности, които сами сме създавали когато аз много се занимавах с такива неща, и с това ви казвам, че сме провеждали буквално семинари в астрала със същите тези групи от неговите курсове в Мадрид, до като хората спят. След като се събудях обаче, и 40% от тях са запомнили и после видят, че и останалите помнят една и съща опитност, тоест били са в един и същ сън генериран от 2ма души, се започва разбира се с припаданията, страхопочитанието, подскачането, подмазването, насирането от страх, което е адски типично и т.н В момента ми е смешно, но на живо не е приятно. Малко ме е ""шубе"" да ви доразкажа, защото съм сигурен, че ще бъда просто засипан с въпроси, но ще ви кажа, че с неговият метод успях да си помогна доста в структурирането на собствените си така наречени ""способности"", въпреки че никога не съм следвал 100% неговата методика, защото с тези информации, просто препотвърждавах мои лични наблюдения и за това ми беше супер лесно. Често споменава ""българската група"" пред испански ученици, и хора от други държави, и падат големи майтапи с това... Един, по това време на 20 и малко години български келеш като мене, успя да индуцира на група от 25 души трансформация на енергийното тяло в птица и други животни (с терапевтични цели) почти от само себе си, от първият път, и успя да им индуцира физическо усещане за падане с цялостна холограма на случването, тоест групата го експериментира почти физически, видяха го, до като аз си седях на стола със затворени очи. До като на един нормален западен мозък са му нужни години обучение. Според Кристиян българите са особен народ, с особена генетика, а той познава само 5-6 от нас, тука мойта тайфа, но го бяхме подлудили милия...Още говори за тези неща пред испаноговорящата публика. Като всяка друга подобна система 95% от хората там остават заседнали...тоест за тях това е един вид достигане на максимума, което съвсем не е така. Тези неща са и много опасни, имено заради оперативността си. Оторизиран съм да показвам разни неща официално, но познзвайки психологията на нашенеца...е меко казано опасничко :) За това се възпирам да организирам официално обучение по метода, въпреки че би имало голям успех и бих спечелил много пари. На мен лично не ми се занимава особено с на хората проблемите. Голяма част от тези техники са извличани от китайски и други източни традиционни практики, други са си индиански шамански техники от северна и южна Америка, възтановени с години изучаване от страна на кубинското правителство (не като Кастанеда с лъжи и наркотици дейба и алкохолика... ). Това се случва в момента на налагането на голямото ембарго в Куба, правителството на Кастро се вижда до там притиснато, че започват научни разработки за създаването на алтернативни форми на всичко, не само на медицината. И така, тези неща, и правилната им употреба без изпадане в страхопочитания, което за повечето хора е практически невъзможно, са ключ към мобилизирането на тази така наречена точка на съзнанието и от там към други форми на възприятие. 
Едни добре структурирани тренировки биха били ем полезни, разбира се за тези, които още припадат по тия неща (аз отдавна не съм от тази група, нито ми е интересно вече) ем биха дали така още една вратичка към други форми на възприятие. Нужно е желание, страст и много пари за въпросната методика, защото това е и бизнес и начин на живот. Тенсергетика е алтернативна школа на медицина и цялата оперативност на метода е закодирана в методики за лечение, въпреки че апликациите са абсолютно безгранични. Кристиян Саладо е...как да кажа, леко се противи на масовото разпространяване на неговият метод, защото е на ясно, че може да се използва и за други цели...Някои правителства използват подобни техники за много кофти неща. Години наред се опитваха да го наблюдават от някои места. Той знае, че учих в дадена школа на тукашните сили за сигурност и ме помоли преди години да му изготвя план за лична защита, включващ употреба на тактика и огнестрелно оръжие. Опитваха се да му елиминират затворените групи в яху, от където води практиките по курсовете, и след това част от метода беше буквално променен, заради тези обствоятелства. Кукловодите не искат хората да се учат на подобни работи, или ако е така то те да играят под ритмите на определен кавал, но не с всички е възможно, и ви го казвам от опит за ваше успокоение. Такава информация, структурирана по този начин няма аналог в световен мащаб. Оперативността на въпросните техники е просто плашеща за обикновеният човек.

Та така, практики като ""виждане на аурата"" реално служат като тренировка за изместване на точката на съзнание. От нормалното внимание, в така нареченото ""второ внимание"", от където започва филма...Има и други методики, макар и много по-бавни, като дистанционното наблюдение примерно, които дават подобен резултат. Самият резултат се дължи на факта, че практикувайки такива неща, човек несъзнателно кара точката си на съзнание да се учи да бъде мобилна. Има много начини да накараш лявата половина на мозъка малко по малко да започне да бъде ""послушна"", или директно да прескочиш нейното боботене, и самият шум, който възпрепятства преминаването от едно внимание в друго.

Рбота в тази насока може да се започне много от далеч с едни сръвнително лесни практики, които привидно нямат голяма връзка с изменените състояния на съзнанието, но дефакто за един вид първоначална тренировка..Ето някои лесни методи, които вече съм показвал на някои места:

Това се тренира най-добре преди заспиване. Набавете си информация за холотропното дишане и скучният метод на Шулц, който е СУПЕР ефективен, и малко по малко ще ви позволи да усещате директно енергийните процеси в дадена част от тялото си. И фактът, че вниманието ви започва да се ""движи"" в тази посока, евентуално ще ви позволи да добиете осъзнатост за това какво се случва там ""в отделни части от вас""... :) :) :)

- Вземете душ, релаксирайте, и щом легнете в леглото практикувайте 10-15 мин холотропно дишане.

- Спрете за миг и нека вниманието ви отчете данданиятана мозъка, тоест станете съзнателни за това, че постоянно мислите, и че мозъкът ви постоянно работи. Чуйте шума и го наблюдавайте за момент.

- Сега насочете вниманието си към този друг особен шум в ушите...Всеки чува по една или друга причина едно ""пииииииииииииии"" в ушите. Много хора по чисто физиологични проблеми, но повечето все пак имат този шум в ушите. Концентрирайте си вниманието именно в него и го дръжте там колко успеете. Ще видите, че боботенето в главата спира на секундата :) Първоначално за много кратко време, но с практика ще достигнете до няколко минути ""тишина"".

- След като боботенето на мозъка започне да става пак силно, преместете вниманието си от ушите вътре в главата. Точно в центъра на главата и го дръжте там до като започне отново мисленето и шумът на мозъка се увеличи.

- После преместете вниманието си на 30 см над главата и го дръжте там по същият начин.

- Редувайте всичко това колкото си време пожелаете.

С времето ще се научите да ""отрязвате"" за малко лявото полу кълбо на мозъка, ще станете по-спокойни и ще добиете по-голям капацитет да релаксирате. Това е метод за съвсем начинаещи.
Техниките на Шулц ще ви помогнат да се научите да релаксирате. Релакса е много важна част, критично определяща за начинаещите.

Не се страхувайте ако започнете почти изведнъж да възпеиемате различни вибрации, или усещания, които до сега са били непознати за вас до като правите тези неща. Дръжте си очите затворени и върхът на езикът ви да бъде точно между небцето и двата предни зъба. Тази позиция, която е вид мудра, притиска точка от един енергиен меридиан, който има окончание там и подсилва останалата практика. 

Пробвайте и ще ми разкажете. Така вниманието ви се учи да се концентрира и правите първа стъпка към това, точката ви на съзнание да стане малко по-мобилна.

ОИТ не се случва извън тялото ок? Просто е преместване от едно на друго място на тази същата точка на съзнание. Мислете в тази насока. Колкото по-силно (съзнателно или подсъзнателно) се определята с личността си, а от там с тялото, толкоз по-трудно ще ви бъде. Това е нормално, но ви казах, че технически всеки човек би могъл да се научи да изменя волево състоянието на собственото си съзнание. В това няма никаква мистика, никаква духовност, никаква Полярност. В това няма идеология, просто е така по дизайн, заради факта, че ползвате тези тела с прикачената им енерийна система.

Пратете по дяволите учителите на Светлината, моля ви са! :) Те само ви оковават...

Успеете ли да отключите ""нещо ново""....не продължавайте ако вярвате в някоя религиозна догма, или сте част от масовите ню ейдж движения, които вярват в ""силите на светлината"" и прочие повърни. Послушайте ме...Не си мислете, както те ви казват, че се ""същества от светлина"", макар и да е долу горе така, това е идеология, а идеологията е КРАЙНО ОПАСНА там..щото ще ви направят на луди ако ви спипат в това състояние, Мислите, че сте смели? Ок.. дерзайте.

  Извънматералните познания - механика на случването и точката на съзнание 2

             image

Всички черни точки представляват едно и също съзнание. Да речем съзнанието на бай Иван, в различни ""полу кръгове"", като този, който ви описах горе, тоест в различни пространства, които съдържат различни по природа информации, и са тотално различни по параметри, струкура, закони на ""физиката"" и т.н


Забележете правата линия на която в единият край пише ""нула"", а в другият има знак за безкрайност.

С нула съм обозначил началото на живота, тоест самото раждане. Ако забележите точката на съзнание стои само по правата линия, която е същевременно и самата време-пространствена линия, в която бай Иван се е въплатил като човек. Абсолютно грешно ще бъде ако ви кажа, че точките на съзнание на децата са толкоз статични. Това съвсем не е така, напротив, до определена възраст е точно обратното. Точката на съзнание започва да се закотвя и да става статична в продължение на живота...""виновен"" за това е самият социум със съответните за даденото общество социални параметри, като вярвания, религия, морал, структура на обществото и т.н Както и да е, нямам време да опиша подробно как се движи точката на съзнание на едно малко дете.

Забележете сега линиите. Има една драсната с химикал, и още 2 други съответно със син и зелен фолмастер. Линийката с химикал е 3Д пространството, тоест мястото където съществуваме тук и сега под формата на човешки тела с екстри :) Зелената линия е 3,5Д пространството, тоест нито ""там"", нито ""тук"", междинната територия, която съвсем не е чисто енергийна, а е съставена от така наречената сутилна материя, която има свойства както сходни така и коренно различни с тези на физическата материя. Това е основното пространство, в което човек попада, когато сънува, дори когато сънува собственото си подсъзнание и личните си филми...Там попадат хората и в момента на смъртта си, това е изходната точка. Не забравяйте, че самото колективно подсъзнание се генерира изкуствено и представлява вид между измерна машина. Тази машина контролира холограмите както в 3Д, така и в 3,5 - 4Д. Ето защо постоянно ви повтарям, че не е полезно човек да има фиксирани в дадена идеология или религия знания...Имено щото попадаме първо в 3,5Д след смъртта си и там започва информационната обработка. От там могат да ни прихванат, даже самият процес е отдавна механизиран но ента степен.

Тук има едно огромно ""евнтуално"", защото евентуално човекът, бай ви Иван, никога няма да може да премести точката си на съзнание по далеч от нормалните сънища. Но също така евентуално, бай Иван ще стане тотално осъзнат сърфър, който волево ще се премества където поиска, използвайки само собственото си съзнание като инструмент, и стигайки до определено ниво, просто автоматично ще доминира перфектно всички останали надолу.

""Евентуалното"" е основен фактор, който зависи единствено от инкарнационният план, заложен от В.А и от решенията, които самата Инкарнация ще вземе през времето на човешкият живот. Не забравяйте за свободната воля.

Всички процеси на ""събуждане"" и ""осъзнаване"" се случват в определени етапи от живота. Скоростта на случването тук зависи както от инкарнационният план с важните в него събития, така и от начинът, по който съответният човек реагира на случванията. Тоест стойте си у вас по диваните и чаааааакайте ли чакайте нещо ей така да се случи... Всичо с времето си, не е възможно отваряне на нови врати на възприятието ако човек не е завършил преминаването през старите. Ключът е интегрирането на изводите, забележете - изводите са критично важни, и начинът, по който това променя действията на човек от там на сетне. To be or not to be. Трябва да има координация между осъзнаване, интегриране на осъзнатото и действията след това. Както сам е казал Левски ""..дела трябват, а не думи"". Велика фраза!

[Ето сега една прясна случка от моето съществувание, която описва долу горе това с делата ....Материалът беше започнат преди около половин година и вече съм забравил как го бях започнал, но все пак го оставям така както си беше в началото, от ""няма никаква духовност"" на долу пиша днес 30/09/2017г.]


Мозъкът, вашият най-голям враг:

Пример за това са ушите. Изхождам от гледна точка на тази естествена ""сензитивност"", която с времето дава съответното интуитивно познание, което позволява енергията на едно или друго ""нещо"" да бъде разчитана буквално като ""почерк"". Нещо повече, то не е все едно ""запазената марка"" на даденото нещо, то е цял информационен пакет подобен на холограма, който има ширина, дължина, дълбочина и механизъм за времево и ""извън времево"" гледане. Всичко това се възприема моментално и синхронизирано с нормалното рационално съзнание, което аз наричам ""съзнание на тялото"".

Да се върнем на ушите и да приемем, че преместването на точката на съзнанието може да се осъществява по много различни начини, по някога съвсем спонтанно, както се случва и при мен, по някога съвсем целенасочено. Да си кажа истината, при мен се случва и по двата начина. Забелязал съм, че когато информациите преминават изключително през мисълта, тоест основната обработваща машина е мозъкът, тогава се случва съвсем нагласени изкривявания на информациите, защото самият мозък си е такава предпрограмирана машина. Той е направен да криви фреквенциите в посока на собственото си програмиране, а именно сърфирането през реалността от гледна точка на социума и неговите програми. Мозъкът е един вид ""адаптираща"" машина, като в информатиката елементът, който предава командата от софтуера към съответната машина на разбираем за нея език. Тоест самото тяло и всичките му процеси, включително енергийните тела, двойници и т.н са предимно свързани с този тип съзнание. Сиреч в това да виждаш аури няма никаква духовност, ти просто си достигнал до знание за енергетиката на самото тяло, една беееегла частица от него...

Отново да се върнем на ушите, този път наистина >

Както знаете, ухото възприема вибрационните полета по много специфичен начин, не съм сигурен дали заради сама мембрана на тъпанчето, все пак аз нямам такива научни познания и говоря за знание от съвсем друго естество, но ухото с целият механизъм, който предава вибрациите на горе към мозъка и другите системи, е способно да ""изолира"" в даден момент точката на възприятие, или мястото където се намира съзнанието. Разбирате ли?

Не е звук. Ухото възприема само част от вибрацията на звука, основната част от самата енергийна матрица на звуците се усещат в зоната на слънчевият сплит а не цялостно в главата, там попада само нужното, за да може мозакът като един tooner отново да изкриви фреквенцията, тоест информациите, и да ги пренасочи през собственото си програмиране.

Ако човек успее да достигне до там, че да започне да изолира едното от другото - би получил достъп до един съвсем нов тип възприятия...не-познати до сега нито на официалната наука, нито на голямата част от самите хора. Именно за това ви говоря - това е истинската телепатия. Пакетите информация са навсякъде и във всичко, всичко носи със себе си информация под хиляди различни форми и ако успеете да нагласите самото си тяло по начин, който да ви позволи да ""се раздвоите"" до тази степен, вие ще се промените тотално... Един нормален всекидневен човек би се побъркал, защото тези хора са мозакът си..Те са съзнания на телата си а духовните им есенции просто изживяват нещата както все едно да се качите на влакчето на ужасите - вие изживявате цялата опитност, но не я контролирате... Това отличава единият от другият тип ""хора"". Слагам думата в кавички, защото за мен човешкото свършва с тялото, след смъртта нищо повече не е човешко и дадената личност, чиято роля играете просто спира да съществува за винаги. Там се сменят и законите на физиката...ако въобще мога да ги нарека така.

Мозъкът е основният ґґврагґґ на Духа. [Забележете кавичките, защото хем е така, хем не е баш така... ] Той винаги ще се опитва да ви натопи в познатото, в това, с което социумът ви е програмирал. Направен е така, че да пренасочва енергиите към базовото...Имаме критична нужда от него, до като сме хора, но решим ли да се върнем към духовното, трябва да знаем, че не можем да разчитаме само на мозъка. Можем да го използваме по предназначение за умствено вникване в информациите, като все едно ходим на училище. С времето и това се тренира. Също така с времето, мозъкът генерира автоматично ""сривове"" в системата. Така се бори Тялото срещу Духа, въпреки че трябва да ги възприемаме като едно отделни части на едно цяло. Мозъкът се възползва от много деликатни моменти, генерира сривовете във възприятието примерно след стрес. Когато тялото е стресирано. Преминах през един инзключително тежък такъв момент, точно в този дълъг период, в който бях спрял да пиша статии. За това се бавех. С времето и ежедневието тялото се стресира, заради начинът на живот на човека в днешно време. Нито храната ни е на цяло полезна, нито повечето неща, които се налага да правим във всекидневният си живот. Мускулните групи, които не контролираме съзнателно се свиват с времето, натрупвайки още повече стрес в тъканите, за такива като мен, които нямат особено време за спорт в момента, това може да е и пагубно...Спортувайте колкото се може повече и по-често за да се отпускате, тялото трябва да се мори целенасочено, защото след спорт то автоматично се релаксира и отпуска стреса. Е аз нямаше как да го направя на цяло и се получи тя каквато се получи, болници и т.н Бях наистина зле. Бях я докарал до там, че преди няколко седмици спрях да си усещам цялата дясна половина на тялото, имаше съмнения за инсулт и се озовах неколкократно в болницата по спешност. Крайната диагноза - тежка форма на стрес. От този стрес, който се появява в най-малко очакваният момент, когато човек е релаксиран и прави нещо, което му харесва. БАААААМ - изтръпвах, и в крайна сметка изтръпванията станаха нещо като хронични и я докарах до там, че спрях да си усещам цялата дясна половина на тялото. Възтановяването от такъв стрес генериран от работа, проблеми, и главоболия е изключително трудно...Много трудно! Освен това започнах пак да пуша, което усложни още повече ситуацията. Вярвам, че сами усещате вибрацията на това, което ви споделям от личният си опит до тук... Стреса убива.

Не, че се правя на жертва, давам пример със себе си, не се базирам на нещо чуто или преразказано от някоя езотерична книга.

Мозъкът ВИНАГИ се възползва от такива състояния на тялото и започва да връща процесите назад. Човек започва да си мисли, че си ""губи силите"". При мен се появи и силна психосоматизация на симптоми. Тоест мислиш си, че изтръпваш целия, и наистина изтръпваш целия. Беше ми паднала буквално цялата енергия.... Всичко това, заради ежедневието и свръх чувствителността ми към всичко. Просто съм такъв, но за пръв път ми се случват такива сериозни неща. В такива моменти човек си мисли, че нещо ще му стане, и процесът бива подсилен от самият мозък...Заради притеснението, което е вариат на страхът (нещо, в което мозъкът е експерт от класа) започват да падат нивата на енергия и точката на съзнание се закотвя единствено в 3Д. Бях престанал всякакъв вид изживявания от ряз. Не исках да ги имам и спрях да ги имам целенасочено, защото това ме изтощаваше още повече. Стигна се до там с моята свъх сензитивност, че отделни думи започнаха да ми действат като все едно ме пробива меч в трета чакра. Отиде се невиде! Бях станал като мишена за всичко живо в астрала, и няма да ви казвам колко е трудно човек да се възтанови от такова нещо. Хем си слаб, хем продължаваш да си свръх сетивен, само че без нужната енергия се губи и част от волята и вниманието и всичко се превръща в един шибан хаос. Това се предава и във всекидневният живот....Напреженията стават още по-големи. Когато ме оставиха в болницата под наблюдение и ме дрогираха с диазепам, благодарих на хапчето за ефекта...Представяте ли си? Nahuatl, който за много от вас е ""бахти факира"" падна от стола по врат :) За туй ви викам - аз не съм критерий за нищо, не ме имайте за ""по-висш"" от вас. На всеки се случва.

Как взема реверс Духът, и как се възтановява енергията ли?

Както ви споменах в предната статия нищо не е вечно....Няма как едно такова състояние да продължи прекалено дълго, поне при мен. Или оцеляваш или те убива с времето, стресът е така...стресът убива хората. Когато го попреживявах, случайностите ме срещнаха с един човек, който от 7 години е на диазепам по същите причини...Представяте ли си? Хем се успокоих, хем го съжалих, защото наистина има много по-тежки случаи. Винаги, когато ви се случи нещо гадно мислете, че има и по-гадно :) Никой няма да дойде да ви налива сила и енергия, зависи единствено от личната воля. Започнах да си почивам съзнателно и си дадох сметка, че аз просто съм позабравил да си почивам, и съм се заклещил в един аспект от моята зодия - да се опитвам да правя всичко перфектно. Дадох си сметка, че това е невъзможно, просто няма как нито да угодиш на всеки, нито всичко да е пвефектно. По-добре е да тече по някакъв начин, от колкото да не тече...Промених леко храненето си, започнах да релаксирам и се възползвах от това, че в семейството с имам физиотерапевт-остеопат. Всичко това, и забележете, че са си 3Д неща от всекидневието, ми върна мъничко силите. В следващият момент мозъкът вече се затруднява да продължи да генерира филми за страх и притеснение. Само с това! С тези леки промени. Тези дни добавям и спорт и дори съм си взел седмица почивка за да се досъбера, щото съм на части все още. На мозъкът му става още по-трудно само щото си го мисля, спечелвам битките една по една. Така се възтановява и волята, а с волята човек сам може да си възтанови енергията до край. Наложих си и една гимастика с волята, първоначално на ташак, но после стана сериозна работа...почнах да пуша с цел да ги откажа като упражнение за воля...Абе голям съм идиот! Няма какво да се лъжем. Не ми стига другото ами сега и това :) Та никой няма да дойде да ми помогне или да ми влее сила и енергия, сам съм ги дробил (не ми е за пръв път), сам ше си ги сърбам до като ги изям с парцалите...

Та когато ви казвам, че човек може сам да се разруши, имам в предвид, че мозъкът се възползва от деликатните ситуации в живота, и генерира сривове в системата. Сривовете се изразяват най-често чрез притесненията, започвате да си поставяте под въпрос всичко...Ако усетите, че можете да умрете, както ми се случи на мен.....става много кофти. Никога не се опирайте из цяло на догми в такива случаи, използвайте единствено елементит, които вие самите виждате, че ви помагат на момента. Не забравяйте за това, че е опасно човек да остане фиксиран в едно вярване, идеология или религия. Доста народ, от тези с белите одежди, се върщат няколко крачки назад. Именно тази е мисията на мозъка в случая - бъди познатото. Това иска той. Такива хора, уж преминали през изживяването на дадена религия, лесно се връщат в стадото...От друга страна тези изпитания са нужни и полезни. Ако човек не успее да излезе, точката на съзнание остава фиксирана в 3Д, в тежките случаи това е за цял живот. Борете стреса дзверски! Като вълци! До последна капка воля, защото това може да ви спаси живота...При мен се случва за втори път, и за пръв път с такъв интензитет на стрес. Мозъкът никога няма ви остави на мира, и както ни прави хора, така може и да ни направи на маймуни. Дръжте се под контрол до колкото това ви е възможно, от този контрол зависи цялото ви възприятие.

[Току що се замислих, че явно не е случайно, че се спрях с дописването на тази статия...минаха много месеци и все нещо и липсваше...]


Основните познати пространства и механика на случването, 3Д, 3.5Д, 4Д:
3Д пространство >

Много хора, включително и аз, имаме едно такова странно вътрешно нетърпение... да речем, че просто си е човешко...

Всичко, което ви написах до тук е приложимо и към изкуственият интелект....Именно по този начин работят голяма част от технологиите на извънземните, и преди всичко така наречените ""между-измерни"" технологии. Именно за това бих искал да говоря съвсем не официално с някой, който наистина се занимава професионално с физика..Едното е перфектно съвместимо с другото.

Точката на съзнание би бил софтуерът на съответната машина, или механизмът, който създава самата възможност за интеракция на машината.

Полу-кръгът, или мястото на ""съвпадане"", в което би попаднала тази точка на съзнанието е средата, която би се изследвала чрез един искуствен интелект, било то прост датчик или някоя много по сложна машина.

Това, което трябва да се нагоди са параметрите:

- За каква цел изследване ще се използва машината, да речем датчика, за да звучи по простичко.

- Каква е предполагаемата среда, която ще се изследва?

- Какво очакваме да открием?

- Какво целим да открием?

След като бъде даден отговор на тези въпроси, е напълно възможно някой да се опита да създаде изкуствено точка на съзнание и полу кръг...

Извънземните цивилизации, които контролират нашият свят са го направили преди милиарди години, преди еони линейно време, но в основата, те са открили начини да създадат хем изкуствена точка на съзнание хем чрез изучаване на параметрите на дадената среда - да нагодят точката на съзнание към средата която изучават. В по-късните етапи с напредъка на технологията, самите изкуствени точки на съзнание сами са започнали да е нагаждат към средата, в която се намират. Човешкият род скоро няма да стигне до там, ако въобще стигне, преди самата раса да бъде рестартирана....

Между пространствените генератори на реалност, за които съм ви говорил, и част от които е оснвната част на самото колективно човешко подсъзнание са машини от още по-напреднал тип, които като технология за Империите са както за нас микровълновите печки, правят вече обратното...Точката на съзнание, тоест ""софтуерът"" им генерира самите полу кръгове...Разбирате ли? Ок...

Отново в мой стил, 2 часът през ноща е, трябва да се спи, време няма, файда май пак няма, тъй че с нормални селско стопански примери, ще ви споделя от моя гледна точка:

Как се случват нещата в 3Д? (супер на кратко)

Предимно бавно, и както се казва - всичко с времето си. А защо е така? Защото за да се материализира нещо в 3Д среда (говоря обобщително, знаете че всичко е свързано и с енергиите, и има начини някои работи да се ускорят), то трябва предимно да се изработи физически, или нещо да се направи за да се постигне. Нужни са дела, а не само думи както е казал Левски. Нужно е директно участие и синхрон на физическото тяло и съзнанието в случването. Самата среда е такава, прекалено е плътна, тук не можеш да щракаш ей така с пръсти и да ти се появяват пачки с пари. Ако искаш пари, ще ти се наложи да си създадеш сам потока с мангизите, било то с учене и работа или с креативност и собствен бизнес. Аз примерно винаги съм работил за себе си, моя избор е сам да си създавам тази среда, за да бъда по-независим, и наистина така се случва, ама не щото съм магьосник, а защото съм си скъсал задника от работа и съзнанието от стрес по тая работа. Създал съм нужната среда.

Мога да ви давам примери до безкрай, но мисля, че няма нужда. 3Д изисква действия и синхрон тяло-съзнание в самите действия. Има и други важни елементи като примерно самите идеи. Всичко започва с една идея. Идеята първоначално се матизира в съзнанието, то я изживява, дори създава крайната цел, но на ниво 3Д е нужно и тялото да побачка :) Нема начин да го ... требе си бачкане и действия, с лежане по диваните и визуализиране просто нищо не се получава току така.

Съшо така го има момента и с привличането на ""подобно"", енергийният обмен, но то само доказва предното, което до сега съм ви написал. Ти бъди идиот и си визуализирай просперираща фирма у вас пред пайнер ТВ и ше има да чакаш да ти се случи...Подобното наистина привлича подобно, и како малко познавате себе си и действате целенасочено според това, някои неща в живота ще са ви доста по-лесни. Защо има класово разделение в човешките общества? Аз съм много ЗА класовите разделения. Защото един човек, който от млад не е успял да попие само простотия и си е фиксирал разни идеи като цел, в крайна сметка с течение на живота успява да ги реализира. Забележете - всичко с времето си. Или един тинейджър може да е адмирал, ако и да му се иска всеки ден до сцепване? Не! Нужно си е усилие, работа, учене, концентрация и т.н Възхищавам се на младите хора, които са устроени по този начин.

Енергийният обмен в 3Д бива материализиран чрез тялото и неговите действия. Дори и да имате способността да реализирате холограми извън 3Д, да ги програмирате за случване, и те да започнат да дават резултат в самото 3Д - в даден момент отново ще ви се наложи да полагате някакви усилия, минимални, или не чак толкоз минимални. Забележете, че самият социум в момента е направен така, че да ни го изисква, или някой ви дава всичко ей така? Колко от вас не работят и нямат някакви отговорности? Дайте да сме реалисти...Ако се затворим в някой манастир, някъде в някоя забравена от социума планина, може и да е по-лесно това, нещата да се получават без много услия...Ама а яж без да си сготвиш де? 😃😃😃 Я консумирай ""прана"" в 8 милионен Мадрид.... През цялото време ви говоря от гледна точка на западняка, в който съм се превърнал, не знам дали забелязвате...

Много хора си мислят, че нещата тук трябва да се случат без усилия както учи Таоизма примерно. Ок, супер, ама в 6ти век някъде в Тибет или Индия.... Но много малко от тях са се реализирали до там, че да са изпълнени от вътре, до като живеят в днешното общество. На тези които са успели - ейваллах! :) Аз още не съм толкоз напреднал.

Какво става с 3,5 и 4Д? (пак супер на кратко)

В тази среда е малко по-различно. Може би си мислите, че до като сънуваме в 3.5Д-то сме чиста проба енергия, ама йок...Съвсем не е така. Там сме друг вид материя + енергия. 3,5Д е междинно пространство, към него са закачени повечето извънземни технологии за контрол. То е може би най-опасното място, където можете да попаднете съзнателно. Това пространство може да бъде сърфирано по много различни начини. На сън някои остават само там, други прескачат и в 4Д. Ще ви дам един кратичък пример за разлика между 3,5 и 4Д - придвижването. По време на осъзнато сънуване, когато искаме да се преместим някъде, ние го визуализираме и същевременно усещаме самото придвижване по някакъв начин. Някък си самата среда се придвижва по нас, усещането е подобно на това. В 4Д това липсва...Там няма преминаване на пространството, дори самите мисли не са мисли, а самото пространство някък си върви с леко предварение. Тоест няма нужда да го привличате, няма нужда от движения и местене на неща с воля. Там основната роля е на намерението, не на волята. В 4Д всичко се случва на момента. Всичко е базирано на намерението ви и си представете колко е трудно човек да контролира намерението си...В 3Д е почти невъзможно да сме на цяло съзнателни и да направим скица на намерението си, защо ще правим еди си кво?, представете си 4Д. Там лъсва истинската природа на човека с най-тъмните му страни на първо място. Възприятието е различно при прескачане от 3,5Д, различно е и при директно преминаване от 3 в 4Д. Не знам дали се разбира на цяло това, което искам да кажа. В 4Д реално сме в нещо като ""на излизане"" от астралния свят, но не можем да го напуснем на цяло, зашото още сме живи и сме свързани с тялото, отвъд 4Д разходките са възможни целево и насочено само след смъртта. Определени индивиди обаче имат капацитет да правят прескачания, но за изключително кратко.

[.....когато ви казвам ""кратко"", това релано е грешно, защото там няма линейно време...4-5Д скока е тотално извън всичко познато на един човешки мозък, такива неща буквално не се помнят.....ако има спомен той е в стил ""усещане за еди какво си"", човешкият мозък не знае за съществуването на тези среди, и не може по никакъв начин да ги определи с нищо, от там след като сме будни, мозъкът няма аналог на нищо подобно и не може да генерира образ, който ние ""да си спомним""]

Повечето от пръстените на астрала са в 3,5Д, то върви някък закачено за Планетата и ако го гледате много от високо сякъш съвпада с магнитното поле на Земята. Дори имат нещо като ""полюси"", нещо като 2 окончания, от където реално се влиза и излиза в и от Играта.

[Корана описва изключително точно тези неща, описанията за създаването на не-материлания свят преди материалния, самите пространства, какво и кой ""живее"" там, интеракции и т.н са изключително точн описани в Корана.....да, в Корана....подготвям статия и за това, базирана на лични опитности с исляма и някои изключително рядко срещани мюсюлмани]

Просто в това изменено състояние на съзнанието всеки пръстен от полето има дълбочина, ширина и е мултиизмерен. Тези полета имат граници и именно точката на съзнание и съответното превозно средство, или Двойник, могат да направят така, че да сърфираме там.

В 3,5 и 4Д няма нужда от действия на тялото, защото физическото тяло там не играе никаква роля. Мозъкът обаче да...Бах го у мозъка! И там се меси, особено в 3.5Д

Ето как:

Мозъкът е запечатал у вас възприятието ви за вас самите, и до като сте хора, вие (и аз също) ще се възприемате като хора, като личността, чиято роля играете в момента. Неизбежно е, и е така по План, тоест нормално е и е хубаво, защото именно това позволява на В.А да извлича такъв сорт опитности, за това сме приели Играта и я играем яко. Ако успеете да сте съзнателни за това на сън, ще може да прескачате много по-лесно в 4Д, защото точката на съзнание няма да е постоянно фиксирана в усещането ви за ""човек"", и че сте определена личност. Много е трудно да се постигне, и реално няма нужда от това до като сме хора, понеже при всички положения трупането на основните опитности се случва в 3 и 3.5Д. Такива циркове могат да ви се случат ако примерно сте религиозни и вярвате да речем в Сай Баба... или Исус Христос .... 😃😂 на мен ми е смешно, ама може и да е трагично....за вас. Никога не забравяйте, че всяко едно от тези пространства е населено...Къде с почти познати същества, къде с такива, за които никъде нищо не е казано.

Хубавото ако се случи нещо по време на такова ОИТ (ако сте съзнателни какво правите) в тези пространства е, че до като сме живи, ние винаги сме свързани с тялото и реално дори вътре в самата опитност, в 99,9% от случаите можем да се върнем в тялото автоматично. Мозъкът регистрира тези данни и решава на момента кое да запомним и кое да забравим. Всичко това, ъфкорс, може да се тренира....

3.5 - 4Д е буквално мисъл-материализация, с някои вариации в пространствата. Няма тяло, няма физическо усилие, но има действие, винаги има действие.

Сърфирането е перфектно възможно и в будно състояние. При мен поне е така.


Нека се върнем малко на бай ви Иван, и така да завърша статията....

Дали баце Ваньо ще може да преминава пространствата зависи от самият него. От енергийната му конфигурация, от инкарнационният му план, и от него като индивидуално съзнание. Защо са важни опитностите в живота, и защо всичко е с времето си?

Ако пуснем бате Ваньо да сърфира в 4Д осъзнато, без определени опитности в неговият живот да са го накарали да се промени, тоест да има нужната настройка за да понесе този тип възприятие - бай ви Иван просто ще изкукурига. Не, той буквално ще изкудкудяка, и е много вероятно да умре ако има такава опитност, в момент, в който не е подготвен енергийно. Как се променят енергийните конфигурации на човек? Примерно с промяната на характера...В течение на живота на човек му се налага да взема решения, които трябва да бъдат подкрепени с действия. Там се променят и идеите, и вярванията и всичко останало. Един човек минал през война, не е същият като преди войната. Хватката са изводите, които си е направил и как те са променили цялото му съществуване. Автоматично с тези неща се променя и самата енергийна конфигурация на човек. Не защото медитирате може да получите съзнателен достъп до 7ма чакра, не.... Бъркате се ако мислите така. Един очукан от живота човек, минал през много опитности, взел много решения, и действал за да постигне нужното може да има достъп до там автоматично без да е медитирал дори веднъж през живота си, съзнателно или несъзнателно, но достъпът може да е на лице... И не е само това, факта че примерно медитирате или се занимавате с практики, които мислите за духовни, съвсем не ви ъпгрейдва ако това ""мислене"" и ""визуализиране"" не е подкрепено с действия, чрез които идеите и целите да се материализират. Ако не е така, то вие просто си мечтаете за нещо много усърдно 😊 Така е тук на Земята....

Тази точка на съзнание, която съм ви нарисувал горе, има вроден капацитет да се движи...Но дали ще се движи или не



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39747454
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031